Mere mening

At gøre en forskel

Vores mission er at gøre en reel forskel. For biodiversiteten. For CO2-udledningen. For forskningen. For de svage. Og for dig.

Naturens kredsløb starter ved blomsten, der tiltrækker bien, der igen bestøver andre blomster. Det påvirker vores liv. Ved at hjælpe biodiversiteten, hjælper vi også os selv. Vi vil hjælpe med at bestøve verden. Med viden, balance og liv.

Lene Lottrup

Kulturattaché

Med en phd omkring natur og trivsel i baglommen ved Lene, der er uddannet landskabsarkitekt, alt om, hvordan du får biodiversitet til at rime på sund effektivitet.

Daniel Damgaard

Designnørd

Med øje for detaljen er det Daniel, der som uddannet designingeniør, sikrer, at alt det tekniske spiller som det skal – uanset om det gælder brændt træ eller software.

T   +45 2217 6780
M  daniel@planet-bee.com

Heidi Bernhardt

Frøkvinde

Med sin designbaggrund og sine grønne fingre, er det Heidi, der med rette touch sammensætter skalaen i bedene – og sørger for at vores gartnere er klædt godt på.

T   +45 2181 1215
M  heidi@planet-bee.com

Michael Hübertz

Bisidder

Med sin baggrund indenfor brand building, marketing, iværksætteri og salg kombinerer Michael det kommercielle med sin idealisme og begejstring for insekter.

T   +45 4030 3969
M  michael@planet-bee.com

biarter er truede – heraf 18 kritisk

%

fald i biomassen af flyvende insekter

%

fald i biodiversitet siden 70’erne

%

gns. reduktion i artsmangfoldighed

Vil du vide mere?